marts 12, 2018

Renovering af fugtige kældre – Indefra

Mange huse med kældre oplever fugt i kælderetagen. fugten giver misfarvninger og revner og får pudselaget til at skalle af. Den traditionelle løsning er at etablere fugtspærre og dræn udefra, men det kan hurtigt blive en både besværlig og kostbar affære, nær haveanlæg og terrasser m.m. skal graves op og reetableres.

Vi tilbyder at renovere den fugtige kælder – Men vi gør det indefra. Fugten kommer særligt nedefra, hvor den trækkes op i murværket fra undergrunden. moderne forskning har resulteret i nye metoder og produkter, der gør at vi kan behandle beton og murværk indefra på en måde, der forsegler porrerne i murværket og danner en membran, så fugten ikke kan trænge op fra undergrunden.

Vores produkter er dampdiffusionsåbne og indeholder virkemidler, der reagerer med fugten og undergrundens komponenter til at danne krystaller, der trænger i i undergrunden og bliver en integreret del af denne. På den måde får man en permanent vandtætning. Væggene behandles herefter med fugtafvisende produkter. på denne måde får man en permanent løsning.