maj 11, 2016

Spul og Rens

Hos Søren K. Hansen A/S, ønsker vi at passe på din kloaks tilstand og levetid. Derfor har vi viljen til at investere i de bedste og mest miljørigtige maskiner på markedet. Med vores nye spuleanlæg, kan vi tilpasse vores tryk og stråle i vores spule hoved, således at vi undgår at forvolde yderligere skader i dit kloaknet.

Mange lader sig friste af billige, husstandsomdelte tilbud om forebyggende højtryksspuling som ofte benytter billigere spuleanlæg, i dette tilfælde blot udsætte problemet forvolde større skader i din kloak.

Men tilstoppes kloakken jævnligt, er det et sikkert tegn på, at der er noget galt. Formentlig vil der være tale om et brud eller en større sætning, der skal repareres. En spuling vil i dette tilfælde blot udsætte problemet.

Derfor vil vi altid anbefale dig at lade os udfører en TV-inspektion først. Dermed finder vi ud af hvad der gør, at kloakken stopper til og lokalisere skaden. Er der behov for reparation, hjælper og rådgiver dig med både skaden og kommunikation med forsikringen for evt. dækning

 

 

 

Ring nu til  autoriseret kloakmester Søren K. Hansen: 20 11 02 22 og få en uforpligtende snak. Både for Private og erhverv.