maj 11, 2016

TV-Inspektion m/ Rapport

Søren K. Hansen A/S, kan ved hjælp af en TV-inspektion af din kloak, lokalisere eventuelle genstande, faste aflejringer, rødder, sætningsskader, forskudte samlinger, rørbrud, eller rotteskader, som kan forårsage tilstoppelse i kloakken og derudfra fastslå årsagerne til problemerne.

Ved at køre kloakledningerne igennem med et TV-Inspektionskamera er vi i stand til at finde fejl og evt. brud på de eksisterende afløbsledninger og derved lokalisere et evt. problem på kloakken, uden at skulle grave hele haven op. Derved spares mange unødvendige opgravninger og spildte kræfter på at lede efter problemet.

I forbindelse med TV-Inspektionen kan vi tilbyde en rapport over kloakledningers tilstand med tilhørende billeder. Denne rapport kan bruges til at dokumentere evt. skader på afløbsledningerne overfor fx forsikringsselskabet i forbindelse med en rørskade.

Er der tale om en forsikringsskade, arbejder vi dagligt sammen med mange forsikringsselskaber og klarer sagen med forsikringen fra start til slut. Fra lokalisering af skaden, til kontakt til forsikringsselskabet, til anmeldelse af skaden, tager dialogen om skaden er dækningsberettiget og udfører reparationen efter aftale med forsikringsselskabet.

 

Et nyt hus – En sund kloak?

Der behøver ikke altid at være opstået skader eller problemer i kloakken for at få foretaget en TV-Inspektion. Står du i en bolig situation hvor du enten skal til at købe eller sælge bolig, vil vi anbefale dig at få foretaget en TV-Inspektion af kloakken. For en sælger, vil dette kunne give en mulig køber en tryghed i sit huskøb da en sund kloak oftest er tegn på et sundt hus. Omvendt bør du som køber, sikre dig og din fremtidige økonomi for store fremtidige udgifter forbundet med reparationer tilknyttet kloakken.

Få tilsendt din TV rapport på en USB.

Få tilsendt din TV rapport på en USB.

….. Ring til Søren K. Hansen A/S og lad os hjælpe dig!

 

 

Ring nu til  autoriseret kloakmester Søren K. Hansen: 20 11 02 22 og få en uforpligtende snak. Både for Private og erhverv.