februar 5, 2014

Firmaprofil

 

Søren K. Hansen startede i 2004 som enkeltmandsfirma, og er siden ekspanderet til en sund moderne virksomhed. I 2008 blev aktieselskabet Søren K. Hansen A/S stiftet og samtidig tilført autorisation som kloakmester.

Flere gange har vi kunne være stolte af at kalde os en Gazelle virksomhed og vi er kreditvurderet som en AAA-virksomhed.

Vi arbejder konstant på at udbygge vores netværk og team af underleverandører, så vi kan løse vores kunders opgaver på bedst mulig måde!

 

Derfor er målsætningen hos Søren K. Hansen A/S, vi vil være dit foretrukne valg som samarbejdspartner og problemknuser.

 

2004

Søren K. Hansen startede som enkeltmandsvirksomhed og var med til at påbegynde udvidelsen af Motorring 3.

2007

Selskabet Søren K. Hansen A/S blev stiftet.

2009

Vores mandskabsudlejning blev sat i værk med fokus på opgaver i forbindelse med vejarbejde, og de første ansatte blev sendt ud på vejene.

2010

Den 24. november er blevet en mærkedag i vores virksomhed. Den dag i 2010 kørte en spritbilist ind i arbejdsområdet, og ramte Rasmus, Anders og Torben fra Dansk Autoværn A/S, imens de var i færd med at udskifte autoværn på Vestmotorvejen ved Ringsted.
Anders og Torben kom svært til skade ved ulykken, og Rasmus stod alene tilbage med to hårdt sårede mænd, da spritbilisten valgte at flygte fra stedet.
Det blev startskuddet til en lang kamp, om at få bilisterne til at sætte hastigheden ned på strækninger med vejarbejde, og udvise den respekt, der skal til, for at vi får en sikker arbejdsplads.
Efterfølgende er der kommet større fokus på netop at skabe en sikker arbejdsplads for de folk, der arbejder på vejene, og der er blevet opsat flere fotobiler fra Automatisk Trafikkontrol på veje med vejarbejde, for at registrere de bilister, der kører for hurtigt.

2012

Dagbladet Børsen kårede Søren K. Hansen A/S som Gazellevirksomhed.

2013

Søren K. Hansen A/S lå på en 18. plads som den hurtigst voksende virksomhed på Sjælland.
Vi nåede nye højder med omkring 25 mand på arbejde hver dag i en god kombination af egne medarbejdere og lejede underentreprenører.
Opgaverne var fordelt på kørsel med TMA, beskæring af træer, og renovering af rasteplads med nye kantsten og flisebelægning.
Vi har blandt andet deltaget i store projekter som udvidelsen af Motorring 3, udvidelsen af Køge Bugt Motorvejen etape 1 og 2, og udvidelsen af Holbæk Motorvejen på strækningen ved Roskilde.

2017

I efteråret 2017 valgte vi at sælge vores mandskabsafdeling. Vi ønsker god vind, held og lykke til den nye ejer. Salget af mandskabsafdelingen gør at vi 100% kan fokusere, udvikle og arbejde fast og målrettet på vores entreprenør afdeling med fokus inde for kloak, brøndrenoveringer, coatning, injeksering, vandtætning, kabelfejl.