marts 12, 2018

Renovering af fugtige kældre – Indefra

Mange huse har problemer med fugtige kældre. Fugten giver misfarvninger og revner og får pudselaget til at skalle af. Den traditionelle løsning er at etablere fugtspærre og dræn udefra, men det kan hurtigt blive en både besværlig og kostbar affære, når haveanlæg og terrasser m.m. skal graves op og reetableres.

Hos Søren K. Hansen A/S i Rødvig på Stevns tilbyder at renovere den fugtige kælder – Men vi gør det indefra. Fugten kommer særligt nedefra, hvor den trækkes op i murværket fra undergrunden. Moderne forskning har resulteret i nye metoder og produkter, der gør at vi kan behandle beton og murværk indefra på en måde, der forsegler porrerne i murværket og danner en membran, så fugten ikke kan trænge op fra undergrunden.

Produkter er dampdiffusionsåbne og indeholder virkemidler, der reagerer med fugten og undergrundens komponenter til at danne krystaller, der trænger ind i undergrunden og bliver en integreret del af denne. På denne måde får man en permanent vandtætning. Væggene behandles herefter med fugtafvisende produkter. På denne måde får man en permanent løsning.

Priser
En række forhold har betydning for prisen på renovering af en fugtig kælder – ikke mindst størrelsen af kælderen. Vi udarbejder meget gerne et prisoverslag eller tilbud, inden arbejdet sættes i gang.

Vilkår for priser
Vilkår for priserne vil fremgå af det tilbud, vi udarbejder til dig.