september 8, 2016

Spildevandsanlæg

1473325858-picsay

 Få rådgivning til dit nye spildevandsanlæg – Ring til Søren K Hansen, 20 11 02 22

 

Spilevandsanlæg

Som forhandler af WaterSystems produkter inden for rensningsanlæg, tilbyder Søren K Hansen kunderne nogle af markedets fineste produkter inden for rensningsanlæg og grøn tænkning. Og vi har præcis det anlæg, der passer til din husstands behov. På den måde betaler du ikke for mere end du skal. Der er jo ingen idé i at købe et minirenseanlæg til 15 personenheder (PE), når man reelt kun er seks i husstanden. Du kan få WS bioclean™-anlægget i alle konfigurationer – bland andet kan du vælge i mellem: 5, 10, 15, 20, 25, 30 og helt op til 3000 PE – Alle er naturligvis typegodkendte.

Med produkter fra WaterSystems får du:

– Hurtig og nem installation | Hurtig og enkel montering betyder prisbillig montering. Fordi WS bioclean™ er så kompakt, skal der  kun graves ud til én enhed på din grund. Montering og tilslutning er hurtigt og enkelt udført. Det er tid og penge sparet for dig. Se med i videoen nedenfor og se hvor hurtigt og nemt en installation af et PE-anlæg fra WaterSystems foregår.

– Kun et lille kørefast dæksel | Anlægget syner ikke af meget, når det først er monteret: Et lille dæksel på størrelse med et almindeligt kloakdæksel udgør en diskret og nydelig afslutning på anlægget. Dækslet er kørefast og ligger helt plant med jordoverfladen.

– Fungerer også ved strømsvigt | Du kan sove roligt om natten med et WS bioclean™-anlæg. Minirenseanlægget uden elektronik i tanken. Anlæggets gennemløb er nemlig konstrueret, så det er helt uafhængigt af elektriske pumper. Vandgennemstrømningen er derfor konstant, så vandet under strømsvigt ikke kan stoppe eller skifte retning. Den specielle indløbskonstruktion gør, at du aldrig vil få ildelugtende overraskelser

– Fås både i beton og plastik | Der er fordele ved både plast- og betonbeholdere, men det er i sidste ende de konkrete fysiske forhold ved din matrikel der afgør, hvilken af de to der er mest velegnet til formålet. For det meste er betonanlægget WS bioclean™ den bedste løsning, fordi det både er enkelt og billigt at installere. Men til de tilfælde, hvor det er nødvendigt, har vi har udviklet en højkvalitets plastversion, der fungerer præcis som betonanlægget. Til gengæld vejer vores 5 PE-anlæg i plast kun 450 kg.

– Kun én beholder | Alle funktioner er samlet i anlægget, der udgøres af én beholder. Derfor skal du hverken tænke på ekstra bundfældnings-/septiktank. Med den integrerede bundfældningstank skal der kun graves ud til én enhed. Montering og installation er tilsvarende ukompliceret.

– Vedligehold | Dit WS bioclean™-minirenseanlæg er vedligeholdelsesfrit. Anlægget er selvrensende, og når du igennem Søren K Hansen, etablerer et typegodkendt WS bioclean™-anlæg får du samtidig en skriftlig serviceaftale, der sikrer dig det lovpligtige niveau af driftseftersyn på dit minirenseanlæg.

– GPS overvågning | Watersystems har som noget helt specielt fået udviklet et fjernstyringsmodul til alle vores minirenseanlæg. Med et fjernstyringsmodul kan man hurtigt og nemt via det indbyggede GPRS se den aktuelle driftsstatus på de enkelte anlæg fra computeren.

 

Ønsker du ekstra rådgivning om dit nye spildevandsanlæg, kan Søren K Hansen hjælpe dig fra start til slut – Ring 20 11 02 22

Du kan også klikke ind på www.watersystems.dk og læse mere om deres produkter.