maj 11, 2016

Spul og kloakrens

Priser:

TV-inspektion med papirrapport: kr. 750,- pr. time

Kørsel til og fra arbejdssted: kr. 375,- pr. time

TV-rapport på usb-stik eller som pdf-fil/via mail: kr. 300,- pr. stk.

Brug af minispul: kr. 800,- pr. time

Kameraet kan kun køre i kloakledninger op til Ø 200.

Vilkår for priser
Ovenstående priser er eksklusiv moms. Arbejde udenfor normal arbejdstid pålægges aftentillæg. Ved kørsel udenfor Sjælland, Møn og Lolland/Falster pålægges der desuden kørsel, broafgift og evt. overnatning/udetillæg.


Om Spul og Kloakrens

Hos Søren K. Hansen A/S, ønsker vi at passe godt på din kloak og forlænge dens levetid. Derfor har vi  investeret i de bedste og mest miljørigtige maskiner på markedet. Med vores nye spuleanlæg kan vi tilpasse vores tryk og stråle i vores spulehoved, så vi undgår at forvolde yderligere skader i dit kloaknet.

Mange lader sig friste af markedets billige tilbud om forebyggende højtryksspuling. I disse tilbud benyttes ofte billigere spuleanlæg, som hverken kan  løse eventuelle problemer på kort eller længere sigt. Du risikerer tilmed, at denne type anlæg forvolder større skader i din kloak.

Hvis din kloak jævnligt stopper til, er det et sikkert tegn på, at der er noget galt. Formentlig vil der være tale om et brud eller en større sætning, der skal repareres. En spuling vil i dette tilfælde blot udsætte problemet.

Derfor vil vi altid anbefale dig at lade os udføre en TV-inspektion først, så vi kan få vished om problemets årsag og omfang. Er der behov for reparation, hjælper og rådgiver vi dig både i forhold til skaden og kommunikationen med forsikringsselskabet.

Ring nu til  autoriseret kloakmester Søren K. Hansen: 20 11 02 22 og få en uforpligtende snak. Både for Private og erhverv.