maj 11, 2016

TV-inspektion og minispul

Søren K. Hansen A/S kan udføre en lang række forskellige opgaver ved hjælp af et kamera, som kan køre op i stikledninger, med rapporteringssystem samt et minispuleanlæg bag i bilen.

Priser:

TV-inspektion med papirrapport: kr. 750,- pr. time

Kørsel til og fra arbejdssted: kr. 375,- pr. time

TV-rapport på usb-stik eller som pdf-fil/via mail: kr. 300,- pr. stk.

Brug af minispul: kr. 800,- pr. time

Kameraet kan kun køre i kloakledninger op til Ø 200.

Vilkår for priser
Ovenstående priser er eksklusiv moms. Arbejde udenfor normal arbejdstid pålægges aftentillæg. Ved kørsel udenfor Sjælland, Møn og Lolland/Falster pålægges der desuden kørsel, broafgift og evt. overnatning/udetillæg.


TV-Inspektion

Når vi kører kloakledningerne igennem med et kamera, er vi i stand til at finde fejl og evt. brud på de eksisterende afløbsledninger uden at skulle grave hele haven op. I forbindelse med TV-inspektionen kan vi tilbyde en rapport over kloakledningers tilstand med tilhørende billeder. Denne rapport kan bruges til at dokumentere evt. skader på afløbsledningerne overfor forsikringsselskabet i forbindelse med en rørskade. Vi arbejder dagligt sammen med mange forsikringsselskaber og klarer gerne sagen fra start til slut.

Et nyt hus – En sund kloak?

Der behøver ikke altid at være opstået skader eller problemer i kloakken for at få foretaget en TV-Inspektion. Står du i en bolig situation hvor du enten skal til at købe eller sælge bolig, vil vi anbefale dig at få foretaget en TV-Inspektion af kloakken. For en sælger, vil dette kunne give en mulig køber en tryghed i sit huskøb da en sund kloak oftest er tegn på et sundt hus. Omvendt bør du som køber, sikre dig og din fremtidige økonomi for store fremtidige udgifter forbundet med reparationer tilknyttet kloakken.

Få tilsendt din TV rapport på en USB.

Få tilsendt din TV rapport på en USB.

….. Ring til Søren K. Hansen A/S og lad os hjælpe dig!

 

Ring nu til  autoriseret kloakmester Søren K. Hansen: 20 11 02 22 og få en uforpligtende snak. Både for Private og erhverv.