Vi er nu forhandler af WaterSystems

Søren K. Hansen A/S er nu blevet skrevet som forhandler af WaterSystem. Dermed kan vi nu tilbyde kunderne nogle af markedets fineste produkter inden for rensningsanlæg og grøn tænkning.

Den seneste tid har kommunerne stillet skrapt på at forbedre kvaliteten af spildevand der udledes fra de danske husejere. Derfor har mange danske husejere i mange kommuner fået stillet påkrav til forbedringer af deres spildevand.

Som Forhandler af WaterSystems produkt sortiment, kan Autoriserede kloak mester Søren K. Hansen tilbyde komplet udskiftning og etablering af markedets fineste rensnings anlæg.

 

Lidt fra WaterSystems hjemmeside:

WaterSystems

Kvalitet i produkt såvel som service har første prioritet hos Watersystems. Det er et naturligt princip for os at engagere os med lige stor styrke i kvalitetskontrol af vores produkt som i den service, der skal ydes på det.

Kvalitetsprodukt forpligter

Med WS bioclean™ får du den nyeste og mest avancerede spildevandsteknologi. Derfor har Watersystems en forpligtelse til at sikre, at produktet lever op til dine krav og forventninger. Ikke bare nu, men også når anlægget er i funktion hjemme hos dig.

Sammenhæng mellem anlæggets fine egenskaber og den efterfølgende service har stor betydning for den totale kvalitetsoplevelse.

Professionel service

Når et WS bioclean™-anlæg forlader Watersystems, har det været underlagt en grundig gennemgang og kvalitetskontrol.

Vi allierer os kun med de dygtigste autoriserede kloakmestre. I tæt samarbejde med Watersystems skal de med deres ekspertise sikre, at dit anlæg monteres og tilsluttes professionelt, og efter vores høje kvalitetsstandard.

Dit WS bioclean™-anlæg serviceres kun af specialuddannet Watersystems-personale.