LIDT OM OS

Søren K Hansen A/S
Vores målsætning er at være dit foretrukne valg som samarbejdspartner og problemknuser

Søren K. Hansen startede i 2004 som enkeltmandsfirma, og er siden ekspanderet til en sund og moderne virksomhed. I 2008 blev aktieselskabet Søren K. Hansen A/S stiftet og samtidig tilført autorisation som kloakmester.

0
+
Brønde renoveret
0
+
Kabler og kloakrør fundet
0
+
Erhvervskunder

Vi servicerer både erhvervslivet og private husstande – og mestrer komplekse såvel som simple opgaver.

CCP

ChemCorroProtect system

Brønd renovering

spul og service

Vandstop

injektion

TV inspektion
Kloak reperation
Kloak rens

spul og rens

Kabelfejl

kabelsøgning

Rotter

Erhvervs opgaver

Vi sætter en ære i at være dit foretrukne valg som samarbejdspartner og problemknuserSe mere + »

Private husstande

Vi stopper vandindtrængen i din kælder, fixer din kloak og spærrer for selv den mindste lille rotteSe mere + »

Brug for specialister ?

Vores historie

2017
I efteråret 2017 valgte vi at sælge vores mandskabsafdeling. Det gør, at vi nu 100% kan fokusere, udvikle og arbejde målrettet på vores entreprenør-afdeling inden for kloak, brøndrenoveringer, coatning, injektion, vandtætning og kabelfejl.
2013
Søren K. Hansen A/S lå på en 18. plads som den hurtigst voksende virksomhed på Sjælland. Vi nåede nye højder med omkring 25 mand på arbejde hver dag i en god kombination af egne medarbejdere og lejede underentreprenører. Opgaverne var fordelt på kørsel med TMA, beskæring af træer, og renovering af rastepladser med nye kantsten og flisebelægning. Vi har blandt andet deltaget i store projekter som udvidelsen af Motorring 3, udvidelsen af Køge Bugt Motorvejen etape 1 og 2, og udvidelsen af Holbæk Motorvejen på strækningen ved Roskilde.
2012
Dagbladet Børsen kårede Søren K. Hansen A/S som Gazellevirksomhed.
2010
Den 24. november er blevet en mærkedag i vores virksomhed. Den dag i 2010 kørte en spritbilist ind i arbejdsområdet og ramte Rasmus, Anders og Torben fra Dansk Autoværn A/S, imens de var i færd med at udskifte autoværn på Vestmotorvejen ved Ringsted. Anders og Torben kom svært til skade ved ulykken og Rasmus stod alene tilbage med to hårdt sårede mænd, da spritbilisten valgte at flygte. Det blev startskuddet til en lang kamp, om at få bilisterne til at nedsætte hastigheden på strækninger med vejarbejde, og udvise den respekt, der skal til, for at vi får en sikker arbejdsplads. Efterfølgende er der kommet større fokus på sikre arbejdspladser for folk, der arbejder på vejene, og der er blevet opsat flere fotobiler fra Automatisk Trafikkontrol på veje med vejarbejde.
2007
Aktieselskabet Søren K. Hansen A/S blev stiftet.
2004
Søren K. Hansen startede som enkeltmandsvirksomhed og var med til at påbegynde udvidelsen af Motorring 3.