Rottesikring

Har du problemer med rotter ?

Har rotterne fundet vej ind i huset eller i haven, er det med stor sandsynlighed problemer med huller i kloakken, der er årsag til rotternes adgang.

I vores  egenskab af at være aut. Rottebekæmper og aut. Kloakmester, kan vi hjælpe dig med at lokalisere årsagen til problemet med TV-inspektion og  røgprøver, der begge anvendes til visuel inspektion af brønde og banketter.

TV inspektion
Røgprøver
Rottespærre
Serviceaftale

SÅDAN VINDER DU KAMPEN

En rottespærre holder rotterne væk
For at stoppe rotternes ødelæggende færden i dit kloaksystem, tilbyder vi at montere en rottespærre i din kloak.

Montering af rottespærre kræver autorisation, for at undgå problemer i kloakken efter spærren er monteret.

Søren K Hansen A/S er aut. kloakmester med stor erfaring i opsætning af rottespærre. Vi anvender den meget anerkendte Nordisk Innovation rottespærre til montering i brønde.

Mange forsikringsselskaber giver ofte et økonomisk tilskud
til montering af rottespærre i private kloaksystemer.

VI ANBEFALER

Serviceaftale på rottespærre
Har du købt en rottespærre og fået den monteret i din kloak, anbefaler vi at der foretages et eftersyn med jævne mellemrum.

Med tiden sætter der sig skidt og møg fast på de bevægelige dele, som skal forhindre rotterne i at passere spærren. Man kan risikere at klapperne sætter sig fast i en åben position, hvis der ligger et stort lagt skidt på dem – og så er der fri adgang for rotterne.

Med en indgået serviceaftale tjekker vi løbende din rottespærre, renser den og sikrer at rottespærren fortsat er funktionsdygtig til at kunne holde rotterne væk.

  • En familie huse – 1 gang årligt

  • 2 familie huse – 2 gange årligt

  • Institutioner, skoler m.m. – 2 til 4 gange årligt
    (afhængig af størrelsen)

  • Etage-ejendomme – 4 gange årligt

VIGTIGT

Anmeldelsespligt til kommunen
Har du rotter på din grund, eller ser du dem på gader og stræder, har du pligt til at oplyse det til din kommune. Kommunen registrerer dine oplysninger, så kommunens rottefænger kan følge op på problemet.

Du anmelder rotter på din kommunes hjemmeside.